Oude Anton wat een kerel

Ik dacht vandaag oh ja zal die oude Anton effe bellen. Te lang geleden weer. Nou dat heb ik geweten. Weet niet waar hij was maar hij zat zeker niet op zijn telefoon, gewoon onbereikbaar nou gebeurd dat wel is meer bij hem en hij rijdt niet 7 sloten tegelijk in. Want hij rijdt zonder navi.

Maar maak ik me dan zorgen, nee joh Oude Anton redt zich wel. Uit het juiste hout gesneden, net echt. Heeft een eigen mening en wat mensen van hem denken. Lekker boeiend zeg. Daarom hou ik ook zo van hem. Ondertussen probeer ik te bellen. Gewoon over laten gaan en niks he.

Zou vodafone weer een storing hebben. Nee toch niet. Bel ik zijn baas effe, waar is Oude Anton, aan de andere kant hoor ik , dat is een goede vraag. Dus dat. Waar is oude Anton in godsnaam. Niemand die het weet ik ook niet.

Morgen maar weer verder. Kan hem langer als vandaag. Heeft ie weer geen zin. Waarschijnlijk staat ie ergens waar het heerlijk weer is. Ligt ie languit op een handdoek en komt ie pas na het weekend boven water. Afdeling mooi leven toch..

Dus dat. Misschien dat ik hem morgen spreek. Acht de kans heel klein. Tot morgen dan..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.