Met zijn allen of …

Ik zeg het maakt mij niks uit, als je niet gevaccineerd bent. Alleen als je wel gevaccineerd bent is of zou het leven een stuk makkelijker moeten zijn. De waarheid is not dus.

Als er nieuwe maatregelen komen. Hoop ik dat we gewoon met zijn allen te maken krijgen, geen hokjes of wat dan ook. Want ooit was het samen met elkaar kunnen we alles aan. Brand mij af heerlijk kom maar door. Maar geloof mij. Ik maak geen onderscheid.

Maar goed wat er gaat gebeuren het zal allemaal wel. We kunnen gaan raden of gissen. Ik zeg er weinig meer over , ik kies voor mijn eigen leven. Maar hoop wel dat mensen net zo denken als mij. Zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen doen en laten. Wil heel graag bij mijn moeder blijven op bezoek gaan. Hoop echt dat daar niks meer gebeurd.

Samen kunnen we alles aan. Maar op dit moment is samen ver te zoeken. Daarom zeg ik juist. Leef mijn eigen leven wel u ook…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.