Ha ha ha

Vandaag zou ik over heel veel dingen kunnen schrijven. Maar voordat ik enorm in de fout gaat en op mijn bek. Hou ik mijn pen stil.

Omdat een verhaal wat nu rond gaat op de sociale media ,ook een andere kant heeft. Het verhaal heeft 2 kanten. Nu wordt er 1 kant genomen.

Daarbij zou ik kunnen schrijven over tante cor en ana maar daar heb ik ook een eigen gedachte over. Gewoon de basis. Bla bla bla.

Kan ook nog over de vraag schrijven. Waarom als het waait, hard waait staan de wieken van de windmolens stil. Waarom heten ze dan windmolens. Kleinigheidje hoor.

Zo zie je maar vele onderwerpen. Maar het grootste probleem.

Het grootste probleem de supermarkt deen in hoorn stopt ermee, bakkerij pater uit noord Holland bakte hun brood. Maar voor wie gaat bakkerij pater nu hun brood baken en komt bovenstaand brood terug in de schappen of ligt het ergens in de schappen. Ik wil dat brood.

Dit zijn al 4 onderwerpen. Dus daar zeg ik morgen misschien weer een blog. Dit was toch geen blog maar eerder een ach een blog dus..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.