Ja jij daar..

Ja jij daar, daar aan de andere kant, lees je dit, leuk voor.je. voel je eigen aangesproken mooi zo.

Heb je wat te zeuren te zeiken, doe je zelf nooit iets fout,of doe je gewoon wel alles fout. Denk je gewoon niet na of denk je teveel na. Is elk probleem groter dan het is. Dan moet je het probleem kleiner maken.

Dus als je aangesproken voelt. Gaan we verder. Dat alles duurder wordt hebben we aan het klimaat te danken. Ja meneer klimaat echt mijn maat hoor. Meneer klimaat doet gewoon wat ie zelf wilt. Niets kan hem tegenhouden, windmolens hebben wind nodig. Zonnepanelen hebben zon nodig. Als beide er niet zijn. Stoken we olie en hakken we hout voor de open haard. Ja.meneer klimaat regelt het wel en we trappen er met beide benen in en we betalen en betalen wel..

Voelt u zich nog steeds aangesproken. Personeels tekort in het transport. Engeland, België en Nederland jawel waar niet. Wie zorgde er ooit voor dat de subsidie kraan open ging, wie haalde als eerste buitenlandse chauffeurs binnen..Welk groot Europees bedrijf zag bergen geld. Is de markt gewoon niet naar de kloten geholpen door Brussel en regeringen. Simpel gedacht he. Het is al vele jaren zo..niemand deed er wat aan. Nee ik ook niet.

Maar het bovenstaande gebeurde, niet alleen in het transport, maar ook in alle andere , we zijn nu allemaal ontevreden. Hoe kan dat. Voelt u zich nog steeds aangesproken, Waarom dan omdat u nadenkt of het gewoon niet meer weet..Weet u ik ook niet. Ik zeg ik leef mijn eigen leven wel. U zegt waarschijnlijk dat kan niet. Waarom niet u doet dat toch ook…

Voelt u zich aangesproken, mooi zo. Fijne dag vandaag.. Ga vooral door met het klimaat steunen en vergeet vooral. Dat als je een beter leven wilt. Het toch echt bij je eigen ik begint..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.