Ha ha

Lachen waar. Kwam een plaatje tegen. Heb respect voor je ouders. Die hebben school afgemaakt zonder Google. Jawel die ouders he. Die hebben Google volgeblaft in de loop van de jaren. Dus dan zouden de kinderen van nu toch slimmer moeten zijn. Had gekund ik zoek het even op ..Waar wat dacht je van Google..

Dat je naar een klant mag om te lossen. Dat je van te voren al weet. Dat de ontvanger een ochtendhumeur heeft of gewoon een lul is. Bel ik aan. Zet de pallet maar vast neer bij de deur. Kom er zo aan. Dat de beste meneer niet snapt. Dat ik A , niet vrijwillig gaat slepen met een zware pallet, B, met een heftruck lossen toch makkelijker is. Dus Alex rijdt achterwaarts naar de deur toe. Dankzij het parkeerbeleid van de klant.

Is dat best wel een uitdaging, de roldeur gaat open en zo , wat loopt jij te kloten. Met de klep lossen had sneller geweest, ik slikte mijn woorden in..maar iets met kapot vallen. Kan maar zo gebeuren. Die man heeft gewoon niks te vertellen thuis. Dat is het gewoon. Die man is gewoon niet geschikt als chef goederenontvangst.

Bedoel maar. Sommige mensen moeten eens nadenken waar ze werken. Ben je wel op op juiste plaats. Of was het vroeger heel normaal dat je met grote baas een bak koffie ging drinken. Als je maar wel een kwartje gaf. Ja ik heb het ook meegemaakt. Koffie drinken met de baas. Nu tegenwoordig drinkt de baas nog steeds koffie. Maar wordt bij het personeel weg gehouden

Ach het is de tijd waar we in leven, we kunnen alles opzoeken. Heeft de wereld nog geheimen soms. Ik weet het niet. Kan dat niet opzoeken. Misschien weet die klant nog iets. Oh nee laat maar..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.