Echt waarom

Waar wij vandaan rijden. Heeft door omstandigheden een omleiding omdat iets met water uit verleden geen garantie geeft voor een snelle doorgang.

Dus omleiding die een beetje druk is. Veel mensen lezen de borden niet. Dus 1200 meter tot afslag is op tijd invoegen. Maar ik rijd nog 1150 meter door. Kan makkelijk want er is altijd wel iemand op zijn telefoon bezig. Druk omdat het altijd druk is bij Koln en Bonn.

Onderweg vele kunstenaars die fietsen dragers achter misbruiken om zoveel mogelijk fietsen mee te nemen. Meestal breder als de auto zelf. Altijd leuk. Net zo goed dat mensen denken dat wij ook vakantie vierders zijn. Nee wij komen van ons huis af en gaan effe werken in Nederland, oh ja vannacht om 00.05 gaat mijn wekker af. Dus geen vakantie en ook geen Duits kenteken.

Maar dan rijd je eindelijk lekker door. Mag je van de 4 de 61 op. Eindelijk , maar remmen waarvoor. Een Nederlandse wagen die de afslag gemist heeft. Gaat proberen recht achteruit te rijden en met oogkleppen op medelijden proberen te kweken om richt Venlo te mogen. Hersenloos gewoon. Wat een verstand.

Schrok me eigen de ram bam en dacht waarom dan. Waar ben je dan mee bezig. Rijdt door naar de volgende afslag en keer daar en klaar. Maar gaat niet achteruit op een drukke autobaan.

Wat bezielt mensen toch tegenwoordig, dagelijks vraag ik me dat af. Wat te denken van die bakfietsen. Ja ja lekker lange bak erop. Kan dan net niet bij het knopje van het stop licht komen. Dan maar een stukje door. Ja hoor wij remmen wel. Zo kan ik uren doorgaan. Is het dan gek dat ik me afvraag, echt waarom…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.