Hallo contact…Oude Anton

Ik schreef het al , hoe zal het zijn met oude Anton, dus zocht zijn nummer op. Dat klonk erg verrot toen ie overging. Leek wel of ie in een duikboot zat. Nou nog maar een keer proberen. Nou nu in gesprekstoon, ah nog een keer. De lieve dame van voicemail , laat een bericht achter voor Anton na de piep. Die piep kwam nooit.

Effe denken, bel zijn neefje wel. Ja hoi ouwe hoe is het kale man. Ja vrije opvoeding. Zeg weet waar je oom is. Die ouwe die nou dat zal ik je zeggen. Die is hoe zal ik het zeggen. Weet het eigenlijk niet. Wacht effe zeg moeders waar is die broer van je. Denk bij de buurvrouw. Laat hem wel terug bellen. Als ie weer met beide benen op de grond staat. Ok ik wacht af..

Ging een uurtje over heen. Onbekend nummer belde mij. Normaal weiger ik dan op te nemen. Omdat het weer een foute energieleverancier is met een wurgcontract. Maar deze keer. Hoi Anton.

Hoorde het aan zijn ademhaling, Jochie goedemiddag. Hoe is het met ons dan. Alex vriend vermaakt jij je nog een beetje. Of snap je er ook niks meer van. Weinig woorden nodig om Anton te begrijpen, tja waarom is iedereen zo verbaasd dat er geen chauffeurs meer bijkomen. Omdat de oude garde ermee stopt. Goh Anton binnenkort samen op een bankje onder de boom.

Hij bulderde het uit. Alex krijg de kelere echt ik stop als ik niet meer kan. Geloof dat jij er ook zo eentje bent. Man ik prik mijn vinger en geef de waardes door.Dan effe een mooi gesprek met die lieve zuster. Dat gaat goed. Dus niks houdt mij tegen. Niemand die tussen mij en de baas denkt te leven en mij te zeggen hoe ik moet rijden.

Jammer joh. Anton vermaakt zich wel. Doet mij goed. We houden beiden niet van regels en doen ons kunstje elke dag weer. Ja Anton was vroeger alles beter. Toen hadden we een potlood en tegenwoordig de toets delete. Bedoel maar..Kan er niet druk over maken. Anton bulderde weer,Alex vriend jij weet precies te raken waar je mensen moet raken. Alleen ze vragen niks aan je.

Maar jochie. Weet wat ik gaat doen. Me effe douchen , tja de buurvrouw he. Anton ik heb nu testbeeld. Wanneer ga je weer rijden. Denk volgende week. Op de achtergrond hoorde ik, Anton kom je terug. Ouwe snoeperd hoor je volgende week wel weer. Oh waar is je eigen telefoon eigenlijk. Hmm zal eens onder het bed kijken. Anton de mazzlll he..

Het gaat goed met hem.Gelukkig maar..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.