Het lijkt wel..

Het lijkt wel of mensen, niet meer weten hoe het moet. Gewoon elkaar in waarde laten. We trappen liever elkaar de grond in om een spuitje wel of niet. Maar gelukkig zijn er meer gevaccineerden dan mensen die het niet doen.

Dat een artiest niet wil optreden, omdat het publiek iets , dat is toch niet het probleem van de artiest, gelukkig zijn er genoeg muzikanten die wel willen optreden. Denk zelf meer dan die niet willen. Maar wel optreden is positief, nee de mensheid wil alleen maar negatieve gesprekken.

Weet wat leuk is. Ik zelf. Kan er me godverdomme niet druk over maken. Ik denk wat ik zeg en doe wat ik denk. Moet ik me aanpassen, ik zie wel wat ze aan het doen zijn op de A12. Ik zie het wel. Mensen die het niet zien. Tja die gaan nu klagen en volgende week rijden ze over de a12 heen en zeggen. Mooi stukkie snelweg hoor.

Ach lol maken. Is horen dat iemand zich giga verslapen heeft. Mooi had je het nodig dan. Maar dat iemand zich verslaapt en ik heb er uiteindelijk last van. Betekend effe bellen.

Hallo ja, met de beddengigant met een mooie aanbieding, een bed met giga wekker. Hoort u het goed. U klinkt een beetje slaperig nog niet genoeg uitgeslapen soms. Krijg de kelere jullie rotjongjes ha ha slaap lekker verder. Weet je zeker dat je vanavond wakker wordt. Bedoel maar. Lol

Nee vraag het me echt af. Als ik zeg heb zin in een spontaan feestje. Niemand zal reageren of langs komen. Heb altijd de koffie klaar. Ja dus Alex je bent er zelf verslaafd aan. Ok dat dus. Dan niet. Vier mijn eigen feestje wel. Koop de slingers zelf wel..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.