Zei u wat..

Ik las iets over het chauffeurstekort. Nee we zijn niet te kort. Maar er zijn te weinig chauffeurs, Hoe dan. Tja lastig.

Ik rij zelf bij een groot bedrijf met een groot lichaam, los vaak in de nacht , waar nog meer chauffeurs komen van nog grotere bedrijven, ons kent ons dus praten we met elkaar. Ja u leest het goed. We praten met elkaar. Eigenlijk is het gewoon negatief gezeik wat we uitkramen.

Wat mij opvalt, is dat de oudere chauffeur denkt moet ik alles opknappen. De chauffeur denkt waarom voel ik me zo alleen. Wij als chauffeurs niet op een eiland willen leven. Niet in app groepjes zitten. Bij elk groot bedrijf komt het neer op hetzelfde. We praten niet meer. Het is eenrichtingsverkeer via een boordcomputer.

Het gewoon zo..we stoppen niet meer voor elkaar onderweg, heb jij een klapband mooi zoek het zelf maar uit. Raar he . Dat men in Engeland chauffeurs te kort komen. Mooi he uit de EU gestapt. Dus ook de goedkope chauffeurs in de ban gedaan. Nu zijn de rapen gaar. Kunnen we niet meer zonder goedkope chauffeurs (zijn ze wel goedkoop) .

Als er 1 vak is op deze wereld. Waar het op zelfstandig werken neer komt is het een chauffeur zijn. Je eigen boontjes doppen. Zelf alles oplossen. Het 1e aanspreekpunt zijn bij een klant. Zo jammer dat je een schelden klant. Moet verwoorden in een bericht op je boordcomputer, onmogelijk want bellen nee liever niet.

We worden geleefd. Door computers en mensen die denken dat ze opgeleid zijn. Denken te weten hoe de theorie is. Maar nooit van de praktijk genoten hebben. Tja zeg gerust dat het anders is..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.