Zo daar gaan de

Zondagmorgen, het is mooi weer buiten. Ideaal wandelweer. Wat gaan we doen vroeg ze. Nou wandelen en vanmiddag een ijsje halen. Tussendoor effe koken voor van de week. Dat scheelt weer tijd in de avond. Zodat de avondwandeling kan plaats vinden?.

Oh ja dat is vooruit kijken. Van de week kreeg ik een verwijt van iemand, notabene een chauffeur schijnbaar, dat ik te weinig leestekens gebruikt. Ja dat klopt. Ieder zijn eigen ding. Maar voor die chauffeur kijk eens bij je eigen. Een lang verhaal zonder de tijd te krijgen om te kunnen ademen!! Echt wat bezielt mensen om verhalen op Facebook lang te maken. Dan ook nog tegen iemand beginnen te zeiken over leestekens??

Bedoel maar azijnpissers,zeikers benoem het maar. Het Nederlandse volk valt op in Europa. Over alles zeuren we. Over alles zeiken we. Het wederzijds respect is ver te zoeken. Durfde gisteravond al bij niet eens te zeggen. Dat ik met mijn vader en vriendin heerlijk gegeten hebt. In een restaurant,waarom omdat het kan.

Maar ja daar zijn we Hollanders voor. We schreeuwen hard. Terwijl in Duitsland België Frankrijk nergens een probleem wordt gemaakt. Nee Nederland is een koploper in het verschuilen achter een schermpje..

Daarom zeg doei en gaat lekker wandelen waarheen daar waar mijn schoenen heen gaan. Dat is mooiste. Niemand zal dat begrijpen maar wel lopen te zeiken als ik in de weg loopt. Tja zo is de cirkel rond.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.