Zij is jarig

25 september 2021

Op de dag dat alles weer mag, op de dag mensen zich weer eens apart voelen omdat ze schijnbaar een kamer krijgen in het gevang. Een cel van 2 bij 2 met een stalen deur eten door een vakje heen. Omdat deze mensen schijnbaar een probleem hebben. Je kan ook uit eten bij een fastfood restaurant of gewoon effe testen..Hou eens op.

Mijn moeder is vandaag op deze dag jarig. Dus inderdaad minister Hugo het is vandaag een feestdag. Niet omdat alles mag maar omdat mijn moeder jarig mag zijn. 72 jaar zeg. Doet mij er denken dat ik volgend jaar ach laat maar.

Maar mijn moeder heeft mij of ons altijd wat geleerd. Iedereen is hetzelfde. Toen ik kaal werd. Was ze zo lief neem een haarstukje ,keek haar toen aan en ze wist het geen goed idee. Nee moeders ik ben wie ik ben. Daar had ze vrede mee. Mijn moeder zorgde voor ons. Ook al dacht ze vaak kan het eens normaal gaan. Nee dat kon het niet.

Dat vandaag zij jarig is. Is voor ons heel mooi en ben er trots op dat ze weer jarig is. Kan ook maar zo de laatste zijn. Daarom zijn we straks met zijn allen bij haar. Waarschijnlijk effe voor haar een advocaatje en dan is het klaar. Voor ons zal het samenzijn het belangrijkste zijn. De gedachte van mijn moeder en ook van mijn vader.

Zal ik voortzetten, ieder is mens, niemand is apart. Doe maar normaal doe je gek genoeg. Als je denkt dat je anders bent, dan zet je eigen voor schut neer. Lachen is gezond maar uitlachen is naar. Plagen kan pesten is niet leuk..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.