Het was bijzonder.

Moeders jarig. Heel bijzonder om te zien..

De hele familie samen, zoals altijd 5min te laat. Reden wij de oprit op van het tehuis. Oh ja mijn broer was nog later. Dus daarom broers.

Samen met mijn vader liep ik door de gang heen. We zeiden weinig alleen de woorden. Dit is bijzonder Alex. Ja pa heel bijzonder. Lopen we rustig verder. Mijn moeder was hoe zal ik het zeggen. Erg gelaten. Kaarten en een ballon. De ballon aan de rolstoel. Lopen wij terug naar het restaurant.

Daar waar iedereen zat. Had mijn moeder het door. Dat iedereen er was weet ik niet. Maar wat ik wel weet. Dat ze wel 72 is geworden maar het drammen om een taartje , is ze een kind van 5 jaar. Hilarisch gewoon.

Al met al dikke pret. Dank allen voor de kaarten. En mijn moeder die had haar advocaatje op, iets van stukje taart. Sinaasappelsap erin en toen was het klaar. Ze was er klaar mee. Ze wou terug. Dus de hele dag feest vieren wij in gedachten. Meer kunnen wij niet doen.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.