Lekker kort de bocht door

Landsadvocaat tja heeft ie gestudeerd of jaren lang feest gevierd en dank zij zijn rijke ouders het predikaat onzin advocaat verkregen.

Kom op zeg. Hoe kort de bocht door. Vanmorgen het berich van de koeien dat ze niks extra inbrengen bij de stikstof ellende. Nee zegt de landsadvocaat dat is niet belangrijk want er zijn boerderijen op plaatsen waar huizen moet komen.

Dus als we dan gewoon de vergunning intrekken is dat toch heel simpel.Lekker kort de bocht door landsadvocaat. Trekt u dan ook de vergunning in van bedrijven in de havens. Daar waar ook ruimte is om te bouwen. Oh nee dat is een gedoogzone.

De geplaagde boeren moeten maar hun spullen pakken. Omdat het stikstof probleem hun probleem is.Kan het mis hebben. Maar in het buurland Duitsland, daar was te weinig wind om al die windmolens te laten draaien. Weet u dan wat de Duitsers doen. Kolen stoken. Lekker milieu bewust. Ach als de wind goed stroomt, dan heeft de Limburgse boer een probleem.

Wat wil de regering nou echt wat willen ze. Het demissionaire zooitje zet het hele land op scherp. Zie er nog van komen, dat Mark rutte het beiltje neer gooit en de teringzooi die onder zijn leiding van de laatste jaren lekker laat liggen voor de volgende club..

Dan wil ik dit nog even kwijt. De persconferentie straks is lachwekkend, ik ben gevaccineerd en als u dat niet bent mij best. Kunnen gewoon door 1 deur gaan. Geen probleem. Ik heb respect voor u keuze en heeft u dat ook voor mij. Dan zullen proosten op. Ja waarop. Niet op het land waar ik geboren ben. Wat een teringzooi zeg. Ja landsadvocaat ik weet gelukkig uw naam niet. Blij toe..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.