Nu weet ik het zeker

Ik wist het al ik voelde het al aan me zelf. Je beweegt makkelijker en leeft lekkerder. Heb er niks overdreven voor gedaan..

Heb gewoon een kunstgebit genomen omdat mijn originele tanden best wel verrot waren. Ok dan eet of leef je anders. Dat ik van drop hield ja dat ik mars en snickers tot mijn vrienden groep onderhield.

Ben gaan wandelen omdat ik maar 1 sport deed. Namelijk transport, tuurlijk een belangrijk sport onderdeel maar niet bepaald een tak die gewaardeerd wordt. Eigenlijk gewoon een tak van sport wat geen sport mag het eten, transgeensport klinkt beter.

Maar wandelen. Zo onderhand ben ik toe aan nieuwe schoenen, heel vreemd zeg. Slijten die dure schoenen zo snel. Ok dat kost geld. Nee kunnen jullie die gozer die xxl shirts kocht , spijkerbroeken maat 34. Jawel de tshirts zijn heerlijk in het dragen. Heb een beetje de ruimte..

Trok gisteren een spijkerbroek aan. Kwam er achter dat ik een riem nodig had. Want zonder riem zakt die broek graag naar beneden. Weet niet hoe de omgeving daar op reageert. Maar inderdaad er zit ruimte veel ruimte in. Dat wordt weer nieuwe broeken. Tuurlijk gezellig winkelen.

Tja verzin het maar

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.