Vakantie…

Het is eindelijk zover voor ons 2. Vakantie wat een mooi woord, voor 2 mensen die samen leven en duidelijk leven in 24uurs economie want als Alex werkt dan slaapt Nicole en als Alex gaat slapen dan werkt Nicole nog door en in de de avond een avondwandeling met zijn 2. Past net..

Nu zijn we onderweg. Ik rij het eerste gedeelte in Nederland, altijd leuk. Later ruilen we dan en rijd ik het laatste gedeelte mee ,kan ik mooi altijd om mij heen kijken. Dan zie ik de blauwe voertuigen, de brandweerwagens en de kiepers, ja de kiepers

Die rijden af en aan. Met puin en modder zand en weet ik veel. Dit komt van de ramp af in het dorp een paar weken geleden, Daar waar je in Nederland zo weinig over hoorde. Ze zijn hard bezig met opruimen en dan opbouwen maar dat duurt nog even.

Ja wij gaan op vakantie in Duitsland, wij gaan naar huis..Waarom omdat het kan. Moet u dan jaloers zijn. Nee niet doen. Nergens voor nodig. Oh ja we zijn beiden gevaccineerd dus dat is ook een bijkomend voordeel, opent iets meer deuren. Ieder zijn eigen keuze. Maar ons maken ze niks. Geen gezeur of wat dan ook. Heerlijk toch..

Nou ik zeg de mazzel er zal heus wel iets van mijn hand komen, misschien wel een podcast ja ja die of eigenlijk ben ik mee begonnen..Klik hier maar iets nieuws. Leuke uitdaging aangegaan. Met mezelf en wil u meenemen.. Naar mijn zoektocht over het woord respect..

Nu stop ik echt..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.