Haast op de weg tja

Rij je heerlijk op de snelweg, kom je afrit eraan. Zie je een grijze audi aankomen. Nee meneer u gaat het niet halen. U laat niet mijn truck in de stress schieten, omdat u er nog zo nodig voor wil..

Dan maar heerlijk gefrustreerd erachter. Niet dat ik langzaam rijdt. Maar een afrit met een bocht tja dan moet ik afremmen. Onderaan komt de oprit van de andere kant erbij. Ideaal voor de audi rijder om daar naar toe te sturen om vervolgens mij rechts in te halen en voor me te duiken.

De beste man had haast. Want de auto voor hem had geen haast. Jammer joh dus mijn koplampen zag ie dichterbij komen. Bij de volgende stoplicht gaat ie rechts af achter een wagen aan. Na de stoplichten rijd de wagen die voor hem reedt , achter hem. Die man met die grijze audi is echt te laat van huis gegaan. Of zijn matraisse ligt klaar en zijn vrouw zit thuis met de kinderen.

Je hoort en leest het dagelijks. Vrachtwagen op zijn kant. Automobilisten die boos zijn. Van alles kunnen we verzinnen. Maar in de situatie van vanmorgen. Ik slikte effe ik schold effe, maar deed verder niks die man had een reden. Klaar en ik ging door. Denkend aan ja aan die man hoop echt dat ie vanavond thuis komt en zegt. Goh wat me nou overkwam, ik kreeg de ruimte terwijl ik a sociaal aan het rijden was. Goede vrachtwagenchauffeur was dat..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.