Doe eens rustig..

Haast haast opzij opzij moet er door. Hou niet van rechts rijden, dus ik zeg duw jouw gewoon aan de kante. Want jij kan naar rechts achter die vrachtwagen, maakt mij niet uit want ik heb haast..

Tja dagelijks beeld. Mensen die haast hebben en een kort lontje hebben. Doe eens normaal zeg. Het verkeer is veranderd. De drukte is anders. Brutaler en stel je eens voor dat je laat ergens bent. Dan eindelijk aankomen en zo een kort lontje hebben, dat mensen je aankijken en denken van , doe eens rustig.

Uiteten is leuk als het personeel ook het plezier erin heeft. Kan alleen als de gasten relax zijn. Zin in een leuke avond hebben. Aan mij ligt het niet. Zit me toch een partij lekker in mijn vel. Dat heeft een reden. Maakt me er niet druk over , ben er niet hele dagen mee bezig.

Ben zeker geen fitness goeroe of een Alex Bakker die je tips geeft op het gebied van eten. Nee wil ook niet de tabaks industrie kapot maken omdat ik gestopt ben,bijna een jaar met het kopen,van om te roken. Trots ik wel op mezelf. Dan ook nog afvallen. Tja geluk kan je hebben.

Doe eens rustig , waarom haast hebben, de tijd gaat niet sneller hoor. Ik kan er toch ook niks aan doen. Dat ik me aan de snelheid houw, dat ik niet loop te rennen als ik gaat wandelen en je kan aankijken. Doe eens rustig gek. Tja kan ik niks aan doen..

Dat dus.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.