Gewoon moe zijn..

Het is geen schreeuw om aandacht. Want dan zou ik voor mijn eigen schrijven. Nee vele mensen collega’s zullen mij begrijpen.

Ben een chauffeur die veelal leeft toch wel in de nacht. Want als 0.15uur je eerste wekker gaat..Kan ik me niet aan de indruk onttrekken. Dat dat midden in de nacht is.Ook wel nachtwerk genoemd in de volksmond want Lees maar duidelijkheid toch dat mensen er anders over nadenken.

Tja kan ik niks aan veranderen. Want ik rij in de nacht. Velen met mij rijden in de nacht. Maar moe zijn. Vrij zijn. Vragen om vrij te zijn. Compensatie dagen. Alleen als de baas het uitkomt. Bedoel maar als de planning hun planning rond krijgt. Als je gezond nadenkt is te begrijpen.

Chauffeurs gevraagd, waar wordt er geen personeel gevraagd, overal is tekort. De mensen die wel blijven werken. Tja bikkels. Het is gewoon normaal, dat mensen door blijven stuiteren. Een dag heeft 24 uur. Wat je daar in doet. Moet jij weten. Op dit moment denk ik. Mensen bepalen voor mij en anderen wanneer ik mag slapen.

Daarom de vraag. Mag ik moe zijn. De wallen onder mijn ogen spreken boekdelen. Mag ik moe zijn. Van mensen die lopen te zeuren dat ze van alles weten.maar eigenlijk niks weten. Mag ik moe zijn van mensen die alleen in hun eigen straatje denken

Mag ik moe zijn ja of nee..Maar ik blijf positief in het leven staan. Met liefde en lol en respect.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Eén gedachte over “Gewoon moe zijn..”

  1. Tuurlijk mag je moe zijn, ben ik ook want werkweken van 61,5 uur in de vakantietijd zijn héél normaal volgens de plannetjesmeneren; vaste vrije dagen gelden in de zomervakantie niet meer mee en zelfs als je op vakantie bent voor een weekje durven ze je nog te vragen of je de laatste vakantiedag beschikbaar kunt zijn voor het geval dat er 1 ziek wordt. Als je er dan ook nog bij meetelt dat zorgverlof van 3 weken aanvragen na de operatie van mijn vrouw niet mogelijk is en je maar beter je bovenwettelijke uren op kunt nemen, ja dan is het logisch dat je na dit alles MOE bent……….

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.