Koffie bij de klant

Ik heb geluk

De koffie bij de klant waar de vrachtwagenchauffeur komt of mag lossen , bestaat meestal laatste tijd uit een leeg bekertje. Want bedrijven vinden het wel gescheten namelijk, de toiletten blijven schoon want die chauffeurs doen het maar in de berm. Bij sommige bedrijven mag je nog steeds niet naar binnen en mag je afwachten zonder koffie in een hok tot je geladen of gelost bent.

Maar ja je kan ook geluk hebben. Koffie in een chauffeurs hok. Mooi elke dag bij gevuld. Nooit grijp je mis. De wc is hier schoon. Tja zo kan het ook. Maar dan de koffie.

Bij heel veel bedrijven zijn de bonen te duur. Hele pakken die houdbaar zijn in de diepvries worden redelijk ontdooid gebruik voor een heerlijke bakkie pleur. Die ploft in een kopje. Maar er zijn ook bedrijven die mooie goede koffie hebben. Maar dat zijn er weinig. Want uiteindelijk drink je de beste koffie ja gewoon thuis..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.