Ik tja twijfelde

Je bent jaren chauffeur en elke dag is het de uitdaging die ik aangaat. Is elke dag hetzelfde dan. Ja voor de buitenwereld wel. Want elke dag vroeg je nest uit. Zo niks voor mij. Zouw ik ook denken als je weet hoe laat mijn drie wekkers afgaan.

Dat ik op een tijd aan het werk gaat. Tja vrij normaal toch. Geen problemen mee. Is mijn leven toch. Maar als je werk goed is. Waarom denken mensen het dan te gaan verknallen. Waarom twijfelen ze aan zich zelf. Waarom hoog in zetten om te weten dat je dan goed op je bakkes gaat. Geen probleem. Want negeren is beter dan reageren.

Als ik naar mijn eigen kijk. Mooi vrachtwagen om mee te werken. Wat collega’s erbij kan geen kwaad. Oh nee dat is het probleem niet. Maar het werk wordt wel meer. Oh ja verplaats de stilstaande vrachtwagens wel eens. Want zorg er voor dat alle ventielen boven aan hangen. Zo kan er geen water in stromen. Lol.

Elk bedrijf heeft de problemen dat er geen chauffeurs zijn. Ach iets met salaris lekker kort door de bocht heen. Iets met corona tja ook kort door de bocht heen. Wat is het dan wel dat er geen nieuwe chauffeurs te vinden zijn. Kijk weer naar mij zelf.

Ik was ooit jong, woonde in Bussum en zag altijd Cito transport rijden. De zandwagens, ik ging werken bij zwagerman weer Cito in de buurt. Vorige week zocht Cito een chauffeur. Dacht doe eens gek. Reageer erop tja ik tja twijfelde. Want wat ik nu heb, heb ik daar niet. Is daar het gras groener. Moet ik op deze leeftijd nog veranderen, moet ik dat nog willen. Komt u zeker bekend voor.

Het is de gedachte van vele vrienden en vriendinnen van de weg. Het is gewoon zo. Nu de rechter een uitspraak heeft gedaan. Zal het dan beter of slechter worden in het transport, kan het dan nog slechter..

Ik ben een chauffeur die werkt omdat het zijn hobby is. Nooit zal ik zeggen het is mijn werk. Nee het is mijn leven. Vroeger dronken we diesel tegenwoordig moeten we met de tijd mee. Krijgen we een stekker in ons reet, tja en het salaris zal hetzelfde blijven..

Voordat u mij gaat aanvallen, kan maar zo gebeuren. Begin eens lekker bij u zelf..ipv u commentaar zo te formuleren dat iemand ander altijd de schuld krijgt.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.