Echt ik kan er toch ook niks aan doen.

Lange titel voorspelt meestal een lang verhaal. Kan natuurlijk ook een lang verhaal kort maken of een kort verhaal heel lang.

Maar als ik dat al kan doen. Dan doen de zogenaamde geleerden het ook. Kunnen ze niet nadenken of zo. Of op hun vingers natellen, dat er precies gebeurd is wat ze juist niet dachten, want ze dachten nooit dat de cijfers zo langzaam gingen stijgen.

Want de versoepelingen waren niet versoepelt. Maar gewoon in 1 keer opgeheven, ja de 1,5m afstand kom op zeg laat me niet lachen. Dan de testen voor toegang. Op het moment van testen had je nog 40 uur om overal heen te gaan. Nu is 24 uur. Denken de geleerden nou echt dat de jongeren dom zijn..Nee ze misbruiken gewoon de situatie die hun in de schoot werd gelegd.

Want als er maar 1 partij de schuld moet krijgen is dat de regering. Wat een gepruts op hoog niveau, te snel gaan is nooit goed. Weet je wat het oplevert.

Veel strijd in het leven. Mensen met een mening die schreeuwen. Tegenstanders niet gevaccineerd voorstanders wel gevaccineerd lekker belangrijk. Wie er harder schreeuwt heeft de aandacht. Dat bedoel ik dus. We kunnen wel tegen elkaar schreeuwen, maar wie heeft dit deze keer mogelijk gemaakt. Ja daar denkt niemand meer aan..

Oh ja ik wordt volgende week voor de 2e keer gevaccineerd, heeft u daar problemen mee. Nee toch ik respecteer ook uw besluit om het niet te doen..

Echt ik kan er toch ook niks aan doen. Zei het al. De titel is lang..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.