Ik ging vreemd met een M.A.N

Nadat ik zondag geheel vrijwillig een e,learning jawel 4 uur volmaken achter een laptop met teveel koffie is dat me gelukt. De 1e 4 uur zaten erop. Maar om aan de 7 uur te komen. Wist ik dat ik een beetje van mijn geloof af moest vallen. Mijn trots op zij zetten.

Het was dinsdag, jawel in de nacht gewerkt , trots op mijn Daf. Wist ik dat ik vreemd zou gaan. Koffie en ik zie hem aankomen. Collega rijdt ermee en de instructeur ernaast. Het is een nieuwe M.A.N Diesel tgx jawel met een toevoeging.

Nadat Pieter zich eigen had voorgesteld en effe hadden gepraat. Waar ik gewoon eerlijk was en dit deed om mijn uren te maken. Maar Pieter bleef zich zelf en uiterst vriendelijk legde echt alles uit en ik luisterde. En stilletjes eigenlijk. Hij is best wel mooi eigenlijk.

De uitstraling is stoer. Kleine dingetjes maken hem compleet en het interieur is over nagedacht. Zo compleet. Had ik niet gedacht. Alle veiligheid die erop zit. Zo luxe. Zuinig rijden doormiddel van een begeleidende app op je telefoon. Maar ja dat kost een geld. Maar weet zeker dat het uiteindelijk meer oplevert. Veel meer zelfs.

Het rijden is een heerlijkheid. Ben in plaatsen geweest. Waarvan ik het bestaan nooit geweten hebt. Maar het was mooi. Daarbij ik heb mijn 7 uur vol gemaakt. Maar zeg eerlijk.

Ik ben trots op mijn Daf maar het zou zeker geen straf zijn om met een M.A.N Diesel op pad te gaan. Dus collega’s die er 1 krijgen succes ermee. Het is een complete wagen..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Eén gedachte over “Ik ging vreemd met een M.A.N”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.