Delen mag. Veroordelen niet..

We leven in het jaar 2021, het schijnt voor bepaalde presidenten van landen nogal lastig te zijn om te begrijpen dat mensen van vlees en bloed zijn. Dat mensen hand in hand door het leven kunnen gaan.

Nee het wordt godverdomme een ziekte genoemd. Echt ongelooflijk onder welke steen leven mensen. Heb echt wel respect in mijn donder. Maar mensen die denken dat een man en man of vrouw met vrouw geen sex kunnen hebben of hand in hand over straat kunnen lopen, slaan de plank zo mis.

Ik zeg sta op en spreek je steun uit voor de lhbti , gewoon uitspreken dat je geen onderscheid maakt. Gewoon dat we zij aan zij kunnen lopen. Zonder afgeschoten te worden, door mensen die te beknopt zijn om te begrijpen wat respect is. Niet alleen in Hongarije, maar ook zeker in Nederland is het nog steeds zo. Beetje jammer want we zijn zo vrij hier. Laat mensen lekker in hun waarde .

Ik steun ze altijd, heb vrienden die dit moeten doorstaan. Ik durf ze een hand te geven en een kus te geven. Waarom.het zijn mensen..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.