Ik neem ze allebei

Het is vandaag 12juni. Een dag zomaar in juni. Geen probleem toch. Mooi weer buiten. Alleen mijn gedachten.

Die gaan terug. Anderhalf jaar geleden. Er was wat, er kwam wat, shit je kan het nog steeds ontkennen ,maar het was wel wat. Maatregelen kwamen en het onbegrip was groot. We worden opgesloten in ons eigen land. Iedereen weet waar mijn moeder is.

Ik was machteloos moest keuzes maken. Het tehuis ging op slot. Open beperkingen en weer op slot en dat ging een jaar door. Totaal ben ik er maar 5x of 6x geweest, schaam me diep. Maar kon ik anders. De brandhaard van de epidemie lag vaak in zuid Holland en waar rij ik heel vaak ja in zuid Holland, zeg eerlijk heb ik het gehad nee is het antwoord.

Maar nu vandaag zijn we op het punt. Waar mensen keihard schreeuwden corona bestaat niet. Zijn de vaccinaties ook de grootste onzin. Ja kijk maar over de Noordzee heen. Daar ligt Engeland hoe gaat het daar , hetzelfde scenario zou ook hier kunnen gebeuren.

Maar vandaag gaat ik naar het spuitfestijn in Amsterdam de plaats Afas live. Daar waar muziek klinkt van naalden en geluid van mensen. Voor mij is het een nieuw begin om een lange periode af te gaan sluiten. Je kan mij een lul een klootzak noemen. Maar ik lach en ik lach niemand uit. Lach gewoon in mijn eigen. Ik weet waar ik het voor doe.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.