24uur verder

Kunstig dat was het zeker gisteren on 13.45 op 3 juni 2021.

Wat kan een mens er klaar mee zijn. Pijn met eten, gaten in kiezen, geen kiezen meer aan 1 kant. Voortand die ooit afbrak toen ik mijn broer achterna rende op een betonnen trap in de flat. De laatste tray vergat en weer beneden lag. Jarenlang roken en red Bull drinken. Tja dan kom je op een dag..

Op een dag erachter dat je er klaar mee bent,bij de tandarts waar ik toen was. Kwam ik niet verder, nee dan gaan we dit doen dat doen, dacht toen al oh nee. Toen een 2tal jaar niet meer bij de tandarts geweest. Gewoon omdat ik er klaar mee was. In de loop van dit jaar.

Ben ik bij Tandstad in Almere terecht gekomen. Een mooi gebouw met mooie mensen. Alles wat op tandgebied mogelijk is gebeurd daar. De eerste afspraak bijzonder. De 2e afspraak leuk, 3e afspraak informatief.

De 4e afspraak was gisteren. Al een paar dagen een onderbuik gevoel. Spanning, tja maar dan stap je uit. Mondkapje op , loop naar binnen, kom voor die tandarts, oh ja ik zie het al. Sterkte met deze zware ingreep. Boven en onder respect hoor. Dank u wel. Liep verbaast de wachtkamer in. Does hoor ik. Dan loop je de kamer en ziet van alles liggen. Spuiten tangen en ander marteltuig.

Als je gaat liggen en 45min later wordt er gevraagd blijf maar even zitten. Kan je staan. Eh ik wel een boks en bedankt. Thuis komen en je vriendin blij zien. Dat doet wat met je. Er zaten weer zichtbare tanden in

De 1e foto sinds jaren met mijn mond open

Vandaag 4juni een afspraak voor nacontrole, dat je hoort. Dat de tandarts van gisteren onder de indruk was van mij. Hoe ik daar binnen kwam en hoe ik het onderging zonder een wanklank. Gewoon zoals het moet of kan. Maar ook de kunstklapper ontwerper. Kwam vandaag op zijn vrij dag en keek in mijn mond.

Eh oke het herstel van je tandvlees gaat snel, Echt zijn gezicht sprak boekdelen. Kerel wat ben jij. We zijn onder de indruk van jou en respect. Keek hem aan. Tja waarom zou ik 2x komen als het ook in 1x kan doen. Waarom 2x pijn hebben als het in 1x kan. Dat bedoel ik dus. Ik heb gedaan wat ik voor mezelf moest doen. Heb zelf niet eens in de gaten wat ik gedaan heb. Maar dat ik nu tevreden ben. Ja dat ben ik..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.