Als je wandelt in almere

Bam effe wandelen in Almere, de stad waar alles kan en mag zolang het maar teveel geld kost en vooral dat er geld wordt weg gegooid.

Zo komt de floriade in Almere, er was al een kansloze kabelbaan geplaatst zonder vergunning, daarbij de vraag wat is het nut ervan . Bruggen worden gebouwd en aan de andere kant van de snelweg ligt een groot stuk land

Het kasteel

Dat stuk land wat heel groot is. Met een te maken eigen toegangsweg. Had ideaal kunnen dienen voor jawel de floriade, in het kasteel een restaurant gewoon geen huizen ,geen nutteloze woonwijk die na de floriade zal verpauperen net zoals alle wijken in Almere. Nee hoor het terrein bij het kasteel..

Wordt geen grote dichtbijzijnde parkeerplaats nee het wordt gewoon links laten leggen. Kom op zeg gemeente Almere waarom ver weg een parkeerplaats maken en dan met pendelbussen heen en weer rijden. Terwijl aan de overkant eventueel een parkeerplaats had kunnen worden.

Waarom moet je een stuk meer met mooi water droog leggen voor iets wat flopt. Voor iets wat bij het kasteel had gemaakt kunnen worden. Dan hadden daarna de Almeerder een mooi park gehad met restaurants en plezier. Maar het is een grote gemiste kans echt waar. Zo jammer. Maar het hoort echt bij Almere geld in bodemloze putten gooien en de inwoners betalen het wel…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.