Ik geloof alles..

Dinsdag 25-05-2021

Het is dinsdagochtend op tijd terug op de zaak. Toevallig belt mijn vader op. Lang verhaal kort te maken. Zie je zo in Laren.

Rij de parkeerplaats op en Juke zoekt Juke he, het zijn toch 2 broers van elkaar. Lopend over de parkeerplaats heen naar de ingang. Zie ik mijn vader al staan. Gezamenlijk lopen wij naar binnen. Effe de handen volspuiten met alcohol. Vervolgens mijn vader effe op attent maken. Mondkapje op pa. Zo we mogen naar binnen. Samen lopen wij de gang door.

Het is rond 11.00 koffietijd ja hoor daar zat iedereen. Mijn vader zagen ze als eerste. Maar ik was er ook. Tja ik val niet zo op. Ahum. Mijn vader hoorde ik al praten. Zijn je sloffen uit. Waarom dan. Heb iemand bij me. Stond ik in deuropening, ze wijst ja Rob. Eh die staat naast je. Mijn vader dus..Op naar het vaste ritueel in het restaurant.

Mijn moeder aan de advocaat met slagroom. Haar handen grijpen naar het schaaltje , het lepeltje vol met advocaat en slagroom naar haar mond. Maar wat ze ook deed. Haar mond ging niet open. Heb nog op haar tenen gestaan. Maar nee hoor. Er was kortsluiting ergens. Daar waren mijn vader en ik over eens. Dan heeft mijn vader haar met liefde gevoerd. Zo wie zo, krijg je weinig tijd om je koffie op te drinken, maar het is gelukt, ze wou naar huis.

Mijn vader had wat opgemerkt. Haar catheter zak hing op haar enkels. Tja snap ik gelijk dat ze haar sloffen uittrekt. Die mogen niet nat worden. Dat ik lees en hoor dat ze af en toe loopt, wil ik heel graag geloven. Elk ding wat ze nog kan doen is goed. Ik geloof echt alles wat er geschreven of gezegd word. Maar op maandag dit hebben en op woensdag dat hebben. Tja wie leest er dan teveel of lezen mensen niet terug. Ik geloof alles..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.