Je hebt vele collega’s

Dit blog schreef om een reden , de reden dat ik op internet verscheidene reacties heb gelezen. Dat mensen een gedachte hebben en er niet bij zijn geweest. Zoals mij kan alleen maar hoop uitspreken.

Eerder deze morgen op de A7 vrachtwagen gekanteld. Je ziet de foto en ik weet het gelijk. Oranje trekker ,dat is een collega van de afdeling diepvries te Lekkerkerk.

Er is een personenauto op geknald , zwaar gewond is de bestuurder naar het ziekenhuis gebracht. Gelijk lees je vele reacties weer. Blij dat ik daar niet was. De chauffeur zeker in slaap gevallen. Klapband dacht ik zelf. Nee niks van dit alles.

De chauffeur ligt ook in het ziekenhuis onwel geworden, tja kan ook nog he. Dat gun je niemand toch. Dat zelfs de eigen collega’s dan nog het hoogste woord hebben en de chauffeur al veroordeeld hebben, tja heren gaat u schamen.

Dit gunt u niemand en niemand was erbij. Niemand mag een oordeel vellen van afstand, puur respectloos en helaas niet de eerste keer ..

Ik hoop dat de chauffeur er boven op komt. Dat de automobilist er ook goed vanaf gaat komen ook al is ie zwaar gewond. Dat is het minste wat ik kan doen..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.