PCR test gratis dacht het niet..

De corona crisis ziet de horizon van het einde naderen. Maar uiteraard kan de horizon steeds verder achteruit gaan. Zal de corona ooit verdwijnen uit ons leven. Niemand die het weet.

Ik zie dagelijks jongelui lopen die een mondkapje en afstand houden niet zo letterlijk nemen, moeten hun zelf weten. Want de politiek vinden dat hun van de zomer op vakantie moeten kunnen. Want de pcr test moet gratis kunnen volgens de politiek. Wie gaat dat betalen uiteindelijk dan.

Gratis testen. Over de rug van de hardwerkende mens. De hardwerkende mens die als laatste een vaccinatie krijgen , maar wel het meeste belasting betalen. Moet of mag deze groep ook de gratis testen gaan betalen. Ik ben er op tegen. Want een vaccinatie kost totaal 30 euro voor 2 vaccinaties ,1 pcr test kost gemiddeld 60 tot 70 euro voor 1 persoon.

Voorbeeld. 2 mensen vaccinatie is 60 euro. 2 mensen pcr test 120 tot 140 euro. Vaccinatie is 1maal in het jaar en hoe vaak testen. Bij bezoek van een pretpark, vakantie, museum weet ik veel waar nog meer. Dus als je geen prik wil. Dan kan je volgens de politiek gratis en voor niks blijven testen omdat je geen vaccinatie wil. Ik ben het er niet mee eens. Dat u de keuze maakt om geen vaccinatie te nemen. Dan betaald u ook maar zelf voor de testen.

Mag hopen dat er meer mensen zijn die gewoon nadenken en zich niet gek laten maken door mensen die alles negatief vinden. Mensen waar corona niet bestaat. Wappies die mensen willen uitroeien omdat ze gelijk hebben. Is dat de kant die we op willen gaan. Nee de mensen die nog fabels geloven en gemiddeld 2 rechtzaken in de week aanspannen. Tja die mensen moeten echt ducktape op hun bek plakken.

Het einde is in zicht. Gas erop met vaccinatie en de mensen die niet willen ook registreren die kunnen dan de rekening zelf betalen. Ik betaal mijn eigen vaccinatie ook uiteindelijk. Dat weet ik zeker. Wat ik ook zeker weet. Dat mensen de vraag krijgen van hun kinderen. Mama papa gaan we naar een pretpark, nee kinderen we hadden geen tijd om te testen..Tja lastig kan het zeker worden.

Dan toch maar een vaccinatie soms…Maar een pcr test gratis, nee politiek nee..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.