Probeer je als chauffeur netjes..

Als chauffeur ben je een ambassadeur oftewel het 1e aanzeikpunt voor je baas bij de klant.

Zoals vandaag de laatste pallet moet eruit. Vanwege de stabiliteit van de pallet en dat kleine beetje ervaring wat ik heb in dit werk ( pas een jaar 30 chauffeur) dus ik begin pas. Weet ik als ik de pallet achterop zouw zetten. Deze voorover gaat. Bij een reactie van bijvoorbeeld een remactie, dus de pallet staat netje voorin.

Kom je bij de klant. Goedemorgen heren. Heeft u een pompwagen voor mij. #$%&#domme de slager kon geen goedemorgen zeggen. Heb al zo vaak aangegeven dat je een pompwagen moet hebben hier. Sorry slager zeg ik. Ik heb geen pompwagen, daar ging ie weer. Je bent een kutchauffeur. Je hoort een pompwagen bij je te hebben. Je collega’s hebben een pompwagen in de kist. Tja dat is de concurrent uit Bodegraven , maar deze slager scheert iedereen met dezelfde kam.

Beste slager. Dan neem ik de pallet weer mee, nee dat doe je niet want ik heb de spullen nodig. Ik loop weg. Naar de buren verderop. Mag ik jullie pompwagen effe lenen. Geen probleem. Haal de pallet uit de trailer en rijdt hem naar die vriendelijke slager. Hij slaat gelijk weer aan. Leunend op een pompwagen. Buldert ie je hebt wel een pompwagen, kijk hem nog eens aan. Een mondkapje van ducktape zal geen kwaad kunnen. Want je spettert nogal. Oh ja die jongens van de buren willen een bbq pakket. Daar zorg je wel effe voor. Mag ik effe een handtekening.

Dan gaat je laden is je trailer bijna vol. Als laatste de lage pallets erin. Jawel de jongeman dacht grappig te zijn een hogere pallet aan de linkerkant. Stang er naast. Vraagt is dat nodig hij gaat toch niet om. Je weet gelukkig niet beter, ik wel. Kan die jongeman ook niet beter.

Kom je op de zaak. Weet je dat een collega lang thuis is geweest. Vanwege corona, hij heeft een flink jasje uitgedaan. Ik vraag hem vriendelijk, hoe gaat het met jou. Geen antwoord. Heb jij de zomer in je bol, vanwege dat ik met een korte broek loopt.

Nee ik heb vroeger van moeder geleerd , als de r uit de maand is. Mag het..Wat een dag was het weer.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.