Moederdag 2021 .

Het is de mooiste dag van het jaar tot nu toe. De zon schijnt en vele moeders worden verwent. Maar er is een moeder die er het zijne van denkt en ik weet dat er meerdere moeders zijn die hetzelfde denken of hebben gedacht.

De auto geparkeerd in Laren, naast die andere ,tuurlijk mijn vader is er ook, niet geheel toevallig want wij doen het wel meer zo. Hij was al binnen ,dus handjes onder dat apparaat door en door de deuren heen naar binnen. We gaan zitten en dan zie je pas hoeveel mensen er ineens aandacht hebben. Voor hun moeder. Bij sommige straalt het echt er vanaf. 2x in het jaar langskomen. Moederdag en verjaardag meer dan genoeg.

Daar kwam het duo aan. Mijn vader achter de rolstoel. Tja mijn moeder. Waarvan ik weet dat het mijn moeder is. Maar de vraag aan haar wie ik was. Deed haar niks. Zelfs de vrachtwagenchauffeur is tegenwoordig onbekend. De dagen dat ze helder is zijn op 1 hand te tellen in de week. Dan kan jezelfs nog 3vingers missen.

Genieten met de grote G

Het schaaltje is haar favoriet, de inhoud is waar ze van houdt. Zelf eten kan wel maar eigenlijk niet. Mijn vader heeft het geduld om zijn vrouw te voeren. Schepje voor schepje en niet te snel. Het slikken gaat niet zo van harte meer. Nee mijn moeder doet het niks dat het moederdag is. Het is gewoon een dag…

Langzaam na een rondje buiten te zijn geweest. Staat ze weer voor de tv. Niet dat ze kijkt, want haar hoofd lag naar links, slapen dus. Ik kan niks zeggen over hoe het verder gaat met haar, we leven van dag tot dag en we lachen wat af. Maar in mijn hart tja…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.