Vrijheid.

De wekker gaat in de nacht. Dan denk ik wel eens een wekker wie heeft die uitgevonden, de luxe van een kraan open draaien in de badkamer, er komt water uit warm of koud. Boven mij hangt een lamp daar komt licht uit. Als je in de keuken komt, koffie of thee gewoon helemaal gratis.

Je mag gewoon naar buiten toe, niemand die je tegen houdt. Er was een avondklok was die zo erg dan. Het kan echt veel erger. Maar we kijken niet verder dan ons neus lang is. Je mag blij zijn dat het zo simpele regels zijn. Het zou veel erger kunnen zijn.

De vrijheid hebben om samen te zijn met wie je lief heb. Je mag zijn wie je bent. Dat kan in dit land. Onderscheid maken om wat je bent , wie je bent. Waarom we zijn allemaal mens. Ooit waren er mensen die dat vergaten.

Er was onderscheid tussen mensen. Jarenlang en nog steeds gebeurd het ook nog in Nederland ongemerkt. Let maar eens op je zelf. Soms denk je wel eens Waarom doet die gene mijn werk. Waarom krijgt die wel een huis. Waarom rijdt hij of zij in een grote auto.

Vergeet nooit dat we leven in een land waar vrijheid een groot goed is. Ja ook ik ben blij dat ik hier geboren ben. Alleen tja kan wel doorgaan doe ik niet. Ik ben blij u ook..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.