Soms he..

Soms he, denk ik wel eens was het vroeger anders. Daar heb ik over nagedacht in het weekend, wat was het lekker rustig zeg. Effe geen koffie foto’s plaatsen, geen zonsondergang of opgang gewoon niet en ben ik gemist.

Nee natuurlijk niet, wie mist mij nou. 1 iemand gaf mij gelijk en deed mee. 1 iemand waarvan ik weet dat ie respect heeft voor iedereen , net zoals mij. Gewoon respect het is geen woord. Donker of wit. Zwart is geen woord meer. Raar toch, vroeger was het heel normaal.

Ik heb mijn mond gehouden. Heeft het geholpen nee natuurlijk albert heijn gaat gewoon vrolijk door. Doen toch niks verkeerd. Mensen vieren feest of dat ze het lief hebben. Druk maken over racisme nee joh. Dat is ver van mijn bed toch..

Vroeger was er geen internet helemaal goud gewoon. Was het toen anders om elkaar in de ogen te kijken en gewoon te zeggen.jij bent echt een lul. Nu tegenwoordig schrijven we. Ik vindt jou reactie niet kunnen hoor. Echt veel te lang vindt.

Zelfde als mevrouw H de burgemeester van Amsterdam, lekker groen. Mag trots zijn op Ajax die de stad lekker op de kaart zet. Ze had 2 vliegen in 1 klap kunnen vangen. De ajaxcieden hadden gehuldigd kunnen worden door haar. De ploeg stond al op een balkon. Alleen de burgemeester zegt dit was een spontane actie. Ja u zou ook spontaan geweest zijn. Nee hoor..

Heeft het nog wat opgeleverd mijn mond houden, of in ieder geval niks plaatsen op de sociale media. Nee voor mij niks. Rust in mijn hoofd. Dat wel,maar de koffie was lekker de zon scheen en tja racisme begint bij u zelf. Dat weet ik wel..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.