Ze weet het niet meer

25april 2021 is het vandaag. Je zou maar geboren zijn in 1969 he broer, dan wordt je 52 jaar en 52 omdraaien is 25. Gefeliciteerd met je verjaardag.

Maar vandaag ook in laren geweest, samen met mijn vader deze keer. Begrijp hem wel de laatste keer was ze in diepe rust. Dus eens kijken hoe het vandaag is. Kwam aanrijden en er wou iemand oversteken ah mijn vader. Zal maar effe stoppen. Doe ik anders ook wel. Maar effe de Juke parkeren naast die andere Juke, mooi hoor.

Loop ik naar de deuren toe. Effe de handen ontsmetten ,mondkapje op ja hoor ben er klaar voor. Oh ja pa gefeliciteerd met je zoon. Effe een elleboog er tegen aan gooien. Dat kunnen wij. Lopen we de gang door. De dames en heren zitten heerlijk aan de koffie en mijn moeder wordt gehaald, haar blik tja.

Haar blik in haar ogen schrijven geen boekdelen meer. Ze lacht niet meer dus ook geen glimlach. Ze had 2 zachte banden maar dat merkt ze niet, wij wel. Effe oppompen samen met Britt het kan gewoon effe samen pompen. La la oh ja sorry mama dat mijn hand op uw leuning lag. Ze schoof hem er zo vanaf. Harde banden reden wij naar het restaurant.

2 koffie en een advocaatje, moeders had geen haast. Want ze kan geen tijd meer. Op de vraag wie er jarig was. Wist ze geen antwoord te geven. De paniek komt dan boven, al met al. Ze wist ook niet wie ik was. Weet ze wel wie haar man is. Vragen zonder antwoorden, we zullen het nooit gaan weten ook. Nooit..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.