Hoe gaat het met je..

De technologie gaat door. Computers worden sneller en sneller. De telefoon is geen telefoon meer maar een kantoor. Echt we worden ingehaald door robots , zelf rijdende vrachtwagens. Ja geprogrammeerd door een mens..

Alles begint met een handeling van een mensenhand, die typt wat in en typt wat aan. Alles via een scherm. De jongelui groeien ermee op. Niemand zal dat gaan ontkennen alleen is dat normaal. Of is het gewoon zo. Want er zijn ook mensen die nog uit het tijdperk zijn.

Tijdperk van potlood en papier en een gum. Uit het tijdperk dat er geen telefoon als kantoor was. Je kwam gewoon op het kantoor waar je samen koffie dronk en even de week doornemen. Op vrijdagmiddag bier en kroketten, niks mis mee.

Nee tegenwoordig praten we niet meer met elkaar. De cursus communicatie is nog in ontwikkeling, want als die cursus er komt. Dan wordt het leuk. Mensen die nooit geleerd hebben om menselijk te zijn zullen nu met mensen moeten gaan praten die wel een stem hebben.

We moeten het samen. Je mag niet teveel bellen want alles moet via een scherm. Maar iemand die niet kan praten kan wel bellen en denken dat kan ie nog wel effe doen. Maar als de degene juist iemand anders aan de bel had,tja komt mij bekend voor.

Ooit reed ik een blauwe maandag bij de firma in Zeewolde. Daar waar de schermen op zwart gingen. De schermen stonden al op het bureau, Alex reedt met een bakwagen en had ook een telefoon al..Makkelijk he. Ik werd 4x gebeld in een half uur..4x door verschillende planners. Toen ik in Zeewolde kwam. Heb ik ze aan de balie geroepen, op mijn vraag. Praten jullie wel met elkaar. Bam dat deed zeer. Ik praat over het jaar. 2004 geloof ik.

Nee de vraag Hoe gaat het met je. Heb ik al een tijdje niet meer gehoord..Het menselijke is er gewoon helemaal van af. Had gehoopt dat het anders zou zijn. Maar helaas de mensen die praten sterven langzaam uit. Ze worden stiller. Maar er is hoop. Echt waar. Maar alleen waar. Dat weet ik nog niet.

Maar hoe gaat het met u. Goed zeker..Hoe gaat het echt dan…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.