1 x test , 40 uur lol

Ok je moet binnen kort getest zijn doormiddel van test waarschijnlijk een test bij een testcentrum of mag die test die bij de lidl 2,34euro kost en bij de Shell 9,34 maak u keuze. Zijn deze tests nee dat zijn ze dus niet.

Je moet dan getest zijn die gesponsord word door de regering deze kost ons 7,50euro dan heb je wel 40uur lol.

Vrijdag morgen laten testen om 12.00 uur de uitslag mooi negatief, krijg een email met de link naar de qr code en whalla ik mag los.

13.00 heerlijk op een terras van het ijssalon eten wij een sorbet ja de zomer is begonnen, je moet wel zitten, want staant moet je een mondkapje op. 14.00 zit je op een terras van de kroeg. Proosten op onze vrijheid, 16,30 je vraagt je af wat je gaat eten. 17,30 je loopt naar je restaurant. Hmm gesloten. Wel afhalen.

Kut te vroeg ingezet. Nou breng het dan maar. Thuis kom je erachter dat je teveel hebt. Tja delen met de buren en vrienden. Kom maar voorbij rijden, dan gooi ik wat naar binnen. Wat een lol voor 7,50.In de avond tja filmpje pakken. Oh nee kan niet. Avondklok nog steeds.

Stel je voor , dan nog ruim 24 uur over. Wat moet je ermee zeg. Alleen maar vragen, stel je eens voor. De vrachtwagenchauffeur die wil eten moet ie dan eens in de 2 dagen een test doen. Bedoel maar.

De oplossing is veel simpeler toch. Hoop echt dat het waar wordt gemaakt. Ik wil geen 40 uur voor 7,50 euro. Wil geen mail krijgen met qr code. Nee wil gewoon een stempel in het boekje erbij.

Wie heeft deze ook

Bedoel maar , toen was het ook al, ik zeg 2006, het doet toch geen pijn. Ik ben tenslotte een Hollander, die denken altijd om geld.. Want elk weekend wat doen. Kost je 30 euro in de maand. Reken maar uit..Ik wil liever een spuit..

Wat u wil, mag u weten. Maar laat mij in mijn eigen waarde, wilt u geen vaccinatie ok vindt het goed. Zegt u corona bestaat niet..Mooi uw mening..Laten we elkaar gewoon in waarde laten. Dat kost geen geld..

Dan zeg ik niet eens wat over dat tot 1mei dit jaar 900 miljoen euro wordt uitgegeven, reken het maar niet uit.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.