Daar is ie hoor..

Altijd doen in elke situatie

Gisteren werd al gebeld. Heeeee Alex.. Zo begin je echt een telefoon gesprek maar van haar kon het hebben. Ze is Britt echt waar. Degene vanaf dag 1 erbij is , dat wij daar binnen kwamen lopen. Dus daar heb ik een band mee, ze deelde ook nog mee ik werk zondag..

Dus het is zondag 11 april. Dat wij in de auto stappen en op de snelweg alle zondagsrijders ontwijken en toch veilig het parkeerterrein op draaien. Effen de handen vol spuiten met alcohol, even de quizvraag goed beantwoorden, heeft u zich aangemeld jazeker jongedame. Druk op de knop, door de deur heen. Als je daar een langere tijd niet geweest. Kijk je ogen uit. Mooi restaurant zeg zij mijn vriendin. Lopend verder.

Hoorde ik alleen. Daar is ie #doeslief himzelf.Hoi Britt, ze was blij, niet vragend waarom ik zo weinig ben geweest, dat had een reden. Iets ja dat dus. Daar kwam ons zonnestraaltje aan hoor,mijn moeder. Ze keek me aan. Oeps. Maar ze ging mee. Nou het restaurant was open. Dus een advocaatje gaat er wel in..leuke wedstrijd dat wel.Maar ze geniet ervan.

Vandaag was het een 1richtingsweg. Kon alles tegen haar zeggen. Maar het kwam niet binnen. Zelf hoofd schouder knie en teen van Jessica kwam niet binnen. Haar gezicht tja .

Wat ik wil zeggen. Mijn moeder gaat door met haar ziekte, zij stopt niet. Dat weten wij.Het afgelopen jaar, Tja ik moest keuzes maken, kon ik doen. Omdat ik wist dat mijn moeder in goede handen is. De dames en heren op de afdeling zijn toppers. Ook al heb je soms een band met sommige. Dat is heel normaal, wat ik hoop dat het snel weer normaal kan gaan..ook al.gaat mijn moeder door met achteruitgaan..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.