Ik wordt per uur betaald..

Wat ben ik blij met de vrachtwagen waar ik mee mag werken. Gelukkig zitten er alle dingen op. Waar je eigen veilig bij moet voelen. Ben op zich een voorstander van afstand houden.

Maar afstand houden, kan altijd dat moet ook. Weten andere mensen op de weg dat ook. Vraag me steeds meer af. Nieuwe auto’s hebben die standaard een richtingaanwijzer eigenlijk of zit dat in het meerwerk pakket. Zelfs bij Electricische wagens. Je weet wel die auto’s met een stekker. Daar valt het mij op dat ze zich niet aan de verkeersregels hoeven te houden.

Nee ik zeg niet alleen de arrogante teslarijder er zijn ook goede bij. Maar over het algemeen. Is richtingaanwijzer niet aanwezig of gewoon kapot. Dikwijls gaat mijn vrachtwagen die automatisch afstand houdt. Steeds langzamer rijden. Wat zelfs als u te vlak voor mij invoegt, is de reële kans aanwezig. Dat ik tegen het raam aan geplakt zit.

Invoegen, gaatjes vol rijden. Tja ben ik blij dat ik per uur betaald wordt. Daarbij vraag ik me af. Waarom ik dit schrijf. Omdat tja Ook kan vragen hoe gaat het met u. Zou kunnen.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.