Ik wist het niet..

Dat ik geen lid ben van een vakbond heeft een gegronde reden, maar dat ik vol verbazing gister hoorde..

Er zijn acties van chauffeurs bij de Appie in Zaandam.Daarbij ook nog in Delflangzaam, de chauffeurs staken of onderbreken het werk om geen supermarkt te bevoorraden, ja echt waar. Niemand schreef erover, alleen dan de fnv.

Raar he je zou toch de publiciteit zoeken.Want een standkachel of airco of een ander ding is toch wel heel belangrijk, maar echt iets eerder dat gewoon standaard op een vrachtwagen aanwezig moet zijn. Dus chauffeur vraagt aan baas.. Nog belangrijker is 3,5%loonsverhoging met terug werkende kracht vanaf 1-01-2021.

Bam weet het niet maar vorig jaar. Werd ie een jaar verlengt. Vanwege het C-virus. Moet ie dan niet vanaf vorig jaar gelden. Trouwens 3,5% moet dat niet gewoon 15%zijn of 20% komen we nog niet in de buurt van iemand die een normaal beroep heeft.

Dat we een beroep hebben die je zelf zo zwaar kan maken als je zelf wilt. Ja dat is zo. Werken met rolcontainers, zijn hulpmiddelen voor. Zware pallets zijn hulpmiddelen voor. Maar al die hulpmiddelen zijn wel een 1 plaats in de oplegger, Die plaats he kost geld. Een kist onder de oplegger ook. Maar wel zo makkelijk.

Nee de fnv is er maar druk mee. Vraag me af waarmee. Op hun eigen sociale kanalen wel. Bedoel maar lachwekkend toch. Nu krijg ik het verwijt. Dat ze het ook voor mij doen. Tja willen ze een sticker. Ik kan praten. Maak mij wakker voor acties als ergens over gaan.

1, belasting op overuren omlaag. 2. Loonsverhoging alles boven de 15% is goed. 3. Eerder stoppen met werken. Tja wat is een definitie van een zwaar beroep. 4,verzin het zelf maar..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.