Ach je besteld wel eens wat..

Iets met de tijd waar we in leven. Trouwens voor de tijd deed ik het ook al. Shoppen via internet. Als je Bol.com een winkel kan noemen.

Vele lp’s komen daar uit de shop vandaan. Recensies schrijven deed ik altijd over muziek. Maar toen kwam de tijd. Alleen met je echte naam. Raar he hetzelfde emailadres maar een andere naam. Zo 1 op de andere dag konden ze mij niet meer. Maar ik hun wel.

Maar van de week, vrijdag ik had wat nodig. Kom bij bol uit. Helemaal goed dus ik bestel. Krijg mail. U hoeft niet thuis te blijven, het pakketje past door de brievenbus, ik vertrouw erop. Tijd klopte ook. Geen probleem komt goed.

Zaterdag morgen. Een gele bus voor de deur. Eh ok. Jongeman stspt uit. Hoef me niet druk te maken, want het past toch. Nok nok de bezorger klopte op de ramen. Doet de deurbel het niet dan. Nee dat klopt heeft een reden. Nachtwerk. Maar goed als het pakketje door de brievenbus heen past. Waarom dan nok nok. Liep naar de deur..

Eh hoe groot is mijn brievenbus

Dat bedoel ik dus. Zelfs de inhoud had met geen mogelijkheid door de gleuf van de brievenbus heen gepast. Tuurlijk uiteindelijk past alles..Echt waar gaat dit toch fout. Zo jammer is dat. Gelukkig had ik het voor de C-tijd ook al. Ja C-tijd denk daar maar eens aan en over.. Zo ik gaat nog wat bestellen ja vanuit mijn luie stoel..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.