Stem ik jazeker op de bbb

De mijne ook

Het is 17 maart 2021. De stemdag voor een nieuwe regering. Een hoop partijen en dan ook nog corona erbij. Zoals bekend ik woon in Almere-Stad de stad zonder stadsrechten en de stad waar als het maar illegaal is alles mag..

Maar goed. Stemmen in een veredeld buurthuis. Waar mensen achter een bureau zitten. Die letterlijk het woord mondkapje nemen, dus neus vrij. Het rode potlood wordt ingeleverd na het stemmen. Wat dan weer gebruikt kan worden . Deed mij besluiten om naar de drive trough te gaan.

Helemaal goud gewoon

Stemmen in je auto, het is toch mooi. Mondkapje op en dan effe een praatje maken. Stempas controleren. Meneer Does ja en doorrijden met het stembiljet plakkaat te groot. En dan horen Does met een mondkapje op

Dat dus.

Verbazing nee hoor lol. Gestemd ja op iemand met een mooie drive. Ben een stadse gozer maar heb het boerenbedrijf lief. Want daar komt mijn eten vandaan. Mijn eten en uw eten. Geen vegetarische shit. Maar gewoon groente en vlees. Als acties niet helpen dan maar naar den haag

De BoerBurgerBeweging. Jep u leest het goed. Gewoon omdat het kan. Hun standpunten ja begrijp ik. Ja ik heb gestemd en op een mooie plaats. In de auto en dan daarna op het vertoon van een rood potlood de wasstraat door met korting, ja het kan allemaal in Almere..

Ps ik mocht het rode potlood wel houden.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.