Wie is hij. Tja ..

16 maart 2021.

Het mocht nu officieel, met zijn 2 op bezoek. Dus dat is mooi. Pa gaan we samen. Om 10.30 ben ik in laren, eh 10.45 dus uiteindelijk 11.00 liepen wij zij aan zij naar de deuren toe.

Effe de telefoon opnemen. Sta ik daar met een plantje in mijn handen. Goed we kunnen de deuren door. Effe alcohol snuiven eh op de handen en door de deuren heen. Mooi nieuw restaurant wist ik al. Maar het blijft mooi. Lopend door de gangen heen. Was er weer leven op het plein. Stemmen maar voor de juiste partij , helemaal goed. Kunnen mensen 17maart een voorbeeld aannemen stemmen dus.

Als je daar met 2 grote mannen aankomt. Dan val je op. Dus moeders werd al in de starthouding gezet. Dacht dat ze we blij was ons te zien. Waarop mijn vader zegt, kijk eens wie ik mee genomen heb. Wie is dat. Dat is Rob. Tuurlijk kom we gaan. Naar het restaurant.

Want effe jawel een advocaatje halen natuurlijk, nou dat was een tijdje geleden,ze was effe in de war. Een advocaatje oh , nou ze ging los hoor. Grote happen. Slikken in opdracht want zelf vergeet ze het wel eens nog.

Wat is dat lekker he

Ach ze genoot op haar manier. Veel woorden had ze vandaag niet. Maar terug naar beneden dat dan weer wel. Lopen we naar haar kamer, een bekende stem. Hoi Maaike van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma, zoenen doen we later wel een keer. Ivm mondkapje werd dat geen succes. Ooit schreef ik over een dame die uit het bankwezen kwam. Drie jaar geleden begonnen met haar ommezwaai.

Als je dan je moeder terug brengt en haar bij de ingang van de huiskamer zet. Zeg je ook gewoon Jessica effe gedag. Hiep hoi. Zaterdagavond hoor je nog van mij. Iets met een uurtje vooruit. Ach dan komt ook Inge weer terug. Wat een feest gaat het worden daar.

Zo zie je maar. Soms komen dingen op zijn plaats. Soms gaan er mensen weg. Wat dan weer rust geeft.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.