Hallo bonden..

Als ik een blog begin, met hallo bonden. Vraag ik bij voorbaat al om een heleboel commentaar, zeg alvast ik ben geen lid van een bond. Dat heeft een reden. Ben gewoon een chauffeur die zijn werk doet. Ja bij een firma die de meeste de grond in trappen. Maar ja ergens anders is het gras altijd groener he..

Maar goed,de onderhandelingen zitten vast. Wat kunnen we daar mee. Gewoon helemaal niks, want waardering voor het afgelopen jaar. Tja de dag van de chauffeur werd verplaatst. Een bos bloemen voor het thuisfront en chocolade van een fairttrade firma die niet of wel met 1 loonslaaf werkt. Namelijk de chauffeur.

Ja de chauffeur die hoor je niet die ziet je wel, maar nooit zal je echt last van hem hebben. Want we zeuren niet. We rijden gewoon. We komen niet in talkshows om dan geroosterd te worden.Want dat is nog makkelijker dan iemand van de politiek. Nee de waardering is er al jaren niet meer.

Waardering voor wat we doen. Niet alleen in corona tijd , maar wel ook de jaren daarvoor. Nooit zal iemand durven zeggen. De belasting op overuren gaat omlaag. Jullie mogen meer overuren maken. Daarbij jullie basissalaris gaat gelijk worden getrokken met een leraar..Die overigens ook grote ongelijkheid hebben.

Ben ik dan ontevreden nee hoor. Want als je al jaren (ben pas 31jaar) chauffeur hetzelfde mag verdienen. Dan doe ik het toch niet verkeerd, want chauffeur wordt je echt niet dat ben je gewoon. Je werkt niet je voert een hobby uit. Dat je dan nog een fooitje voor toe krijgt. Stel je eens voor. Dat wij het met 40 uur in de week zouden kunnen redden. Dan hoef je geen geleerde te zijn. Om het vervolg te weten. Chauffeurs tekort. Giga.

Ik ben maar een chauffeur, ik rijdt in de nacht en doe mijn kunstje elke keer weer, heb geen vertrouwen dat het ooit goed gaat komen. Beste werkgever en bondsmensjes komt het ooit goed..Nee he dat weet u al he..

Geen wereldnieuws dus. Jammer hoor.. Want ik verdien al jaren heel veel op papier.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.