U bent toch ook naakt geboren.

Vraag me wel eens af. Of iemand geboren is met alle shit in hun leven vast er aan geplakt.

Echt waarom vallen we overal over het liefst op 1,5m over elkaar heen. U wilt dat ik wil zo. Waarom denkt u dat u gelijk hebt. Zoveel gelijk dat ik denk waarom zou ik erop reageren. We zijn allemaal naakt geboren.

Mensen willen van alles. Zo zeggen ze dat ook ik wil ik moet enz , dat gaat maar door en mensen willen graag hun gelijk halen. Nou succes ermee. Ik wil ook zoveel maar zeg het niet dwingend waarom niet.

Omdat ik weet wat er afgelopen tijd in mijn leven is gebeurd niks over naar huis te schrijven. Had het langer geduurd als. Onbelangrijk zeg. Veroordeel mij maar als ik iets doe. Geen probleem hoor. Want meestal hebben mensen zo ongelijk. Maar ze willen hun mening mij opdringen.

Nee ik kijk naar de toekomst, de toekomst waar een vaccinatie mij de opluchting gaat geven. Dat ik weer een feestje kan geven. Voor mensen die ook een vaccinatie hebben gehad. Wilt u geen vaccinatie geen probleem dan ook geen feestje. Simpel toch.

Net zo goed als rekeningrijden. Betalen voor wat je gebruikt. Simpel toch, avondklok tja lastig maar echt te overleven. Want hoe vaak ben je niet optijd , meestal nooit. Dat bedoel ik dus. Ik heb er geen last van. Zolang al de avondklok is. Geen politie aan mijn autodeur gehad. Raar he. Blijft spannend he.

Ik ben ook naakt geboren, niemand kon het geloven dat ik de zoon was van mijn moeder , dat kan ik zo zeggen, want dat vertelde mijn moeder mij. Nu weet ze het niet meer. Ik wel..

Wat wilt u nog dan hierna zeg het eens. Niet lelijk doen, want we zijn allemaal jazeker naakt geboren..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.