Ruim je gvd je zooi op

Echt wat een land leven we toch hier. Zijn we allemaal zo dom en houden we ervan om onze eigen glazen in te gooien.

Nederland het land van vrijheid, volgens een aantal mensjes is dit zeker niet waar en spannen constant rechtzaakjes aan. Gisteravond dat was dus dinsdagavond was er een persconferentie, je kan er van denken wat je wilt de fucking boodschap is duidelijk .

Houdt afstand en blijf thuis simpel toch. Blijf thuis. Nee wat doen de mensen die schreeuwen om vrijheid, die gaan in een park samenscholing tja. Lekker dicht op elkaar. Hoop dat er 1 persoon van die 25%corana weigeraars om binnen te blijven aanwezig was. De gevolgen merkt u vanzelf binnen nu en twee dagen. Succes.

Maar dan laten ze ook een tering zooi achter in het vondelpark. Tja het park heeft de nominatie om op slot te gaan. Gewoon een verboden gebied. Dank u jong en lui. Jullie zijn echt dom. De terrassen moeten open. Nou vergeet het maar. Dank jullie wel.

Ik degene die zich aan regels houdt. Mensen verloren heeft en collega’s zie strijden om terug te komen. Degene die zeker niet ontkent dat corona niet bestaat. Kan mensen niet begrijpen die denken dat alles weer kan. Ja doe maar alles open en dan later huilen. Oh ja Mark zei gisteravond, alles wat nu open gaat is onder voorbehoud….

Oh ja kleinigheidje hoor

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.