Ik zeg het gewoon elke dag..

Elke dag zeg ik het gewoon. De meeste mensen gaan nu denken. Wat zegt Alex nou vaak. Op de sociale media dan. Daar is het woord koffie . Nummer 1 ruim aanwezig.

Maar in het echte leven. Ja dat heb ik ook nog. Want ik ben een man van vlees en bloed en geen machine die ontwikkeld is op een tekentafel. Ben niet alleen op deze wereld. Maar leef samen met een vrouw. Had ook zomaar een man kunnen zijn. Maar mijn genen tja die gaan richting de vrouw.

Dat ik van haar hou, dat zeg ik haar elke dag eh nacht, avond en als het kan. Is daar wat mis mee dan. Nee hoor zij is degene die mij aanvult en ik haar. Samen zijn wij sterk, samen hebben wij lol. Tja raar he. Normaal zou ik dit nooit schrijven, omdat ik het heel normaal vindt. Om elkaar te laten waar ze willen zijn. Kanjer ik hou van jou.

Het is niet alleen op fucking valetijnsdag altijd weer op 14 feb echt dit jaar op zondag. Geen commerciële shit. Doe er niks aan. Omdat ik weet dat de liefde elke dag is en daar heb ik geen dag voor nodig..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.