Ik dacht vorig jaar

Ik en carnaval tja in Nederland een broertje dood aan. Ben ik zo ongezellig nee hoor. Maar men weet kom zo wel eens ergens anders al een paar jaar.

Zo ook februari vorig jaar. Het kon nog net om iets te doen met carnaval daar. Nou ik had liever gehad dat het niet door ging. Een beer van een Nederlander met een pak aan. Cannabis wiet stoned tja in een klein dorp. Op 1 of andere manier. Zette ik een stereotype neer.

Gewoon wat wereld over ons denken. Maar wat bleek. Het thema was Jamaica, ha drugs blowen en ik zat goed. Ik won de prijs voor de beste outfit. Ik ben en blijf de laatste winnaar ook daar, is daar dit jaar geen carnaval, geen optochten of wat dan ook.

Balen tja raar, maar we weten waardoor het komt en zo zou moeten zijn. Dat er mensen nu weer zeggen..ik moet dit en dat. Nou ik moet geen pak aan. Dat was 1 x leuk en volgende keer gewoon een muts op..Alleen een muts. Eh geen foto’s hoor..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.