Ik snap het niet..

Zoiets

Het is woensdagavond 18.30. Verkeersinformatie. 138 km file totaal echt waar. Wat nou 138 km file. Het kunnen niet alleen vrachtwagens zijn toch. Waarom staat er zoveel file. Waarom is het ook overdag zo druk op de weg..

Waar de regering een avondklok invoerde en keihard daarbij zei. Thuiswerken is een pre en we gaan de bedrijven aanpakken. Het is te merken op de weg. Totaal niet dus.

Daarbij de Nederlandse spoorwegen ook wel de NS genoemd, heeft moeite met de dienstregeling, is het dan zo druk. Geloof er niks van.

Zoiets

Kan me er wel druk over maken. Voorlopig hebben we er mee te maken, niks is goed. Iedereen heeft een kort lontje, negatieve denken komt voor het positieve denken. Beetje jammer want het is zo mooi. Kan niks anders zeggen. Maar dat is mijn mening…

Daarbij. Als je wilt schaatsen heb je ijs nodig. Als je iets echt wilt heb je eenheid nodig. Als dan de politiek zich er mee gaat bemoeien om zieltjes te winnen. Tja dan begeven ze zich op glad ijs.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.