Het maakt niks uit.

Het is zondag de zon schijnt, ik weet dat ik na het eten weer naar bed mag, omdat de wekker weer midden in de nacht ervoor gaat zorgen. Dat een kopje koffie op een foto jullie zal lastig gaan vallen. Waarom dat kopje omdat mijn kop er nog slechter uitziet.

Dat bedoel ik. Dat kopje koffie in de nacht. Wordt of is dat dan bekendheid. Vraag ik me wel eens af. Zal een ander kopje gelijk opvallen of is daar tijd voor nodig. Echt dit blog gaat nu al nergens over.

Nergens over gaan. Moet de basisschool en kinderopvang open gaan. Tja het zou slecht voor de kinderen zijn. Nee het is slecht voor de ouders die kinderen gemaakt hebben en gedacht hadden. Mooi die kunnen dan naar de opvang. Maar denken we ook na over de leraren en is het wel veilig . Oh nee dit heeft niks met de kinderen te maken.

Bedoel maar. Waar heeft het dan wel mee te maken. Ik neem nog een bakkie koffie. Ja uit die beker die zo bekend is. Gewoon denkend ik denk gewoon na en trek me niks aan van complotdenkers.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.