Spitsie snapt het ook niet.

Spitsie is de spitsmuis van rijkswaterstaat, gekregen van een weginspecteur omdat hij al wist. Alex gaat er wat mee doen. #doeslief ha hij heeft gelijk gehad.

Spitsie ziet dingen en vraagt zich af. Waarom , als 1e. Heeft ie een tijdje bij mij thuis geleefd. Wat zag ie daar. Een dame die elke dag weer thuis werkt. Een kerel die chauffeur is en elke dag van huis naar werk ging en weer naar huis. Spitsie heeft vele gesprekken gehoord.

Nu gaat Spitsie mee ,hij ziet hoe druk het is op de snelweg, waarom gaat een spitsstrook open als het aanbod van verkeer groot is. Waarom is de spitsstrook open dan omdat het te druk is. Waarom moet Alex zo vaak van het gas af. Omdat mensen met andere dingen bezig zijn. Spitsie weet ook wel dat het verboden is om je telefoon te gebruiken tijdens het rijden. Maar de rijstijl van vele weggebruikers verraad het.

Spitsie ziet Alex ook vaak met een mondkapje op. Nooit een onvertogen woord. Altijd weer, wat Spitsie wel opvalt de vele soorten mondkap. Hij vindt die met de led het mooiste..Tja smaak heeft ie wel.

Het is mijn vriendje geworden. Hij gaat met mijn mee. Hij weet ook dat ik in de nacht leef. Avond klok tja dan weet Spitsie nog steeds dat ik in de nacht zal rijden, maar ondertussen vraagt ie zich wel wat af. Waarom werken er nog zoveel mensen buiten hun eigen deur.

Waarom dat vroeg ik me ook al af.. Onderschatten we wat er komen gaat. Succes ermee. Ik en Spitsie denken er het zijn van..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Eén gedachte over “Spitsie snapt het ook niet.”

  1. De tranen sprongen in mijn ogen …. ik snap er ook echt helemaal niets van waarom zoveel verkeer op de weg, waarom moeten mensen van hun werkgever op kantoor werken terwijl dat thuis kan en dan corona oplopen, waarom naar drukke natuurgebieden ver weg en ga zo maar door …

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.